Priser og fakta - Marketing Management

Background Image

Priser ekskl. moms

Uddannelsen betales over to rater
Ved tilmelding: kr. 28.500,-
Efter 6 måneder: kr. 28.500,-
Samlet pris 57.000,-

Medlemsrabatter

Er du medlem af en af disse foreninger, kan du opnå følgende rabat:
FDIH, Dansk Markedsføring, CA a-kasse eller Business Danmark: Samlet rabat kr. 2.000
IAA Chapter Denmark: Samlet rabat kr. 4.000
(Rabatter kan ikke kombineres)

Deltagergebyret inkluderer alle materialer, undervisning og forplejning. Der er ingen tillægsudgifter til bøger eller lignende.

Optagelsesbetingelser

Grundig erfaring i planlægning og gennemførelse af markedsføringsaktiviteter er en forudsætning for at kunne følge undervisningen.

Studiestart

Næste forløb starter september 2018.

Uddannelsen gennemføres på hele dage, hvor tiderne er tilrettelagt, så det er muligt at rejse ud og hjem samme dag - også for deltagere fra Jylland. Der er fire undervisningsdage i hvert semester

 

 

Tilmeld dig

Undervisningsdage

Efterår 2018: 20. september, 25. oktober, 15. november og 6. december 2018.

Forår 2019: 7. februar, 7. marts, 4. april, 9. maj 2019

Efterår 2019: 19. september, 24. oktober, 14. november og 5. december 2018.

Materialer

Alt nødvendigt forberedelsesmateriale og læsemateriale udleveres i form af kompendier, artikler eller cases. De stude­rende får adgang til et særligt ekstranet, hvor alt materiale og kommunikation foregår.

Betaling

Tilmeldingen er bindende. Ved afbestilling indtil 3 uger før undervisningsstart betales 25 % af deltagerprisen. Sker afbestilling senere end 3 uger før start betales 50 % af deltagerprisen - senere end 7 dage før start betales 75 % af deltagerprisen, og senere end 2 dage før start betales 100 % af deltagerprisen.

Bliver du forhindret i at deltage, er der evt. mulighed for at overdrage din plads til en kollega. Af hensyn til deltagerlister, administration mv. bedes eventuelle ændringer meddelt i så god tid som muligt.

 

Se program

Return On Education

En IAA uddannelse er en investering for virksomheden. Forbedret effektivitet, større kreativitet, stærkere strategisk planlægning, bedre indkøb er blot nogle af de fordele, virksomheden får.

Prøv vores regneark, hvor du kan beregne, hvor hurtigt en uddannelse tjener sig hjem igen.

 

Få ROE beregneren

Hvilken uddannelse?

Det er vigtigt for dig at komme på den rigtige uddannelse, der tilgodeser dine behov og ønsker. Derfor tilbyder vi personlig konsultation.

Hvis du udfylder skemaet med dine ønsker, vil vi kontakte dig med en vurdering af dine muligheder. Eller ring med det samme på 70 22 28 50.

 

Råd om uddannelse

Reserver plads

Vore uddannelser har normalt optag af deltagere to gange årligt – og antallet af pladser er begrænset.

Du kan reservere en plads, så kan være sikker på at komme med. Er vi tæt på at være udsolgt, får du besked i tide, så du kan nå at melde dig endeligt til.

 

Reserver plads

Hold dig opdateret: Få vores nyhedsbrev