Background Image

                          Udtalelser fra tidligere deltagere

En IAA uddannelse giver øjeblikkelige resultater for dig og din virksomhed og styrker din markedsposition videre frem. Se hvad tidligere deltagere har fået ud af IAA uddannelserne.

Line Maria Kristoffersen
Tekstforfatter
Sitrus Agency

Som tekstforfatter er det ikke nær tilstrækkeligt at koncentrere sig om Cannes, kreative strategier og løsninger. Man skal med op i helikopteren og betragte forretningen holistisk – hertil har IAA uddannelsen været et lærerigt bekendtskab på både det personlige og faglige plan. Og så har det være sjovt – på trods af et højt ambitionsniveau, lange dage og tung viden. Som en ekstra bonus har jeg nu udvidet mit netværk med en række dygtige marketingfolk.

Vanessa Léon Toft
Marketing

Novo Nordisk Pharmatech A/S

IAA uddannelsen har været utrolig inspirerende og berigende. Har det perfekte mix mellem noget jeg kunne tage direkte med hjem og applikere og noget nyt der kunne stimulere mig intellektuelt.

Har sat mange af mine oplevelser/personlige erfaringer i system og struktureret dem. Velforberedte og dygtige undervisere.

Henrik Hommelgaard,
Brand- og designchef

MT Højgaard A/S

Jeg arbejder med branding i en kommunikationsafdeling og ønskede et dybere indblik i marketing-disciplinen. IAA giver et godt kig ned i marketinglederens værktøjskasse. Uddannelsen veksler fint mellem teori, værktøjer, praktiske opgaver, inspirerende cases og diskussioner med undervisere og medstuderende. Jeg kom inspireret fra uddannelsen med nye værktøjer og et styrket netværk med ambitiøse marketingfolk.

 

Benedicte Gurewitsch
Brand Manager
Viasat

IAA Marketing Management uddannelsen har været den helt store øjenåbner for mig, og påvirket mit arbejdsliv på flere niveauer

 Jeg er gået fra at tænke marketing som synlighed og kampagner - til i dag at se marketing som en del af virksomhedens samlede forretningsproces, der rammer både top og bundlinje.

Jeg har fået en bredere forretningsforståelse i et strategisk perspektiv

Jeg har fået arbejde på et højere niveau i virksomheden, hvor min hovedopgave på uddannelsen om forretningsplaner var nøglen til at komme højere op i organisationen.

 

Jes Bjørn Simonsen,
Senior Marketing Manager,
Danfoss A/S

IAA Uddannelserne har styrket min viden om praktisk marketingledelse i en digital verden. Jeg tog først Marketing Management uddannelsen og valgte straks at supplere med Digital Strategi.

Jeg har fået inspiration og en række nye værktøjer og modeller, som bl.a. gør mig i stand til at understøtte virksomhedens planer om digitalisering.

IAA uddannelserne har givet mig en mere struktureret tilgang til marketing ledelse – herunder organisering og personalehåndtering.

 

Lise Villefrance
Senior marketing konsulent,

Ase

Hurra for en undervisning, der direkte kan omsættes til praksis! Jeg tog for nogle år siden IAA Markedskommunikation – og vendte tilbage og tog IAA Marketing Management.

På IAA bliver man præsenteret for en række marketingstrategiske teorier og modeller, som konkretiseres med cases, øvelser og masser af dialog. Kombineret med inspiration fra de andre deltagere og et udvidet netværk er uddannelsen virkelig brugbar i hverdagen.

Hold dig opdateret: Få vores nyhedsbrev