Close

Informationsmøde:

Uddannelse i Omnichannel Marketing

Kom til informationsmøde om Danmarks første efteruddannelse i Omnichannel Marketing

Hvordan skal marketing professionelle integrere nye teknologier og platforme inden for markedsføring - samtidig med at strategien holdes. Det er, hvad Omnichannel Marketing handler om.


Kom til informationsmøde om Danmarks første efteruddannelse i Omnichannel Marketing, der er udviklet af de internationalt akkrediterede IAA Uddannelserne. Få mulighed for en individuel kompetence afklaring.


På morgenbriefingen vil du få fuldt overblik over, hvilke processer der en del af en succesfuld omnichannel marketing, og hvordan IAA Uddannelsen om omnichannel marketing er skræddersyet til den moderne, professionelle markedsføringsansvarlige.


Morgenseminaret henvender kun til marketing professionelle, dvs. dig der i din hverdag arbejder med markedsføring eller kommunikation.

Tirsdag d. 20. marts

Tid: 8.50 - 11.00

Sted: Danske Markedsføring, Nordre Fasanvej 113

Kirsten Dinesen, PR Director og uddannelsesleder for IAA Omnichannel Marketing

08:45 Registrering og morgenkaffe/brød


Vi lover at have både en god kop kaffe og en nybagt croissant klar til dig.


09:00 Velkomst og introduktion.


En introduktion til IAA Uddannelserne, den internationale akkreditering og ikke mindste underviserne, der findes blandt de bedste skarpeste aktive specialister indenfor marketing.


9.20 Et strategisk blik på omnichannel marketing


Er omnichannel marketing blot et spørgsmål om at data bruges i alle kommunikationsstrømme - eller et teknologivalg.


Thomas Sofienberg, fagleder og direktør for Dwarf fortæller om de nyeste tendenser.


9.50 Kompetencegab - ledelsens krav - dine kompetencer


Hvad efterspørger topledelsen - og kan marketingafdelingen levere? Flere undersøgelser viser, der er forskel på hvad ledelsen ønsker, hvad de marketing professionelle mener er nødvendigt - og hvilke kompetencer der er i organisationen.
10.20 Bliv en bedre marketing indkøber gennem efteruddannelse


Omnichannel marketing involverer mange specialister - hvilke og hvordan skelner man mellem skidt eller kanel. Gennemgang af Return-on-Education modellen og mulighed for at book personlig analyse.10.50 Return-on-education


Booking af aftaler


Udbytte:


Du får indblik i omnichannel marketing og hvad der skal til, for at du kan udvikle din karrierer. Alle deltagere får mulighed for at booke en gratis individuel kompetence og ROE rådgivning.


Praktisk:


Efter tilmelding bliver du kontaktet for at aftale om du vil have den individuelle rådgivning på dagen eller ved en efterfølgende samtale.


Deltagelse er gratis men ved udeblivelse uden afbud opkræves et gebyr på 500 kr.

Agenda:

Thomas Sofienberg, Digital Director, Dwarf og uddannelsesleder på IAA Diploma Digital